UPDATE: Helaas hebben we als organisatie moeten besluiten de Gaasperplascross op zondag 20 februari af te gelasten. Door een trage besluitvorming vanuit de gemeente in het vergunning traject heeft de organisatie onvoldoende tijd gehad promotie te maken voor de cross en het organiseren ervan. Er is een te laag aantal ingeschreven deelnemers om de cross voor te kunnen organiseren. In afwijking van de gecommuniceerde voorwaarden, zullen we aan alle ingeschreven deelnemers het betaalde inschrijfgeld retourneren. We hopen uiteraard op betere tijden en hopen dat een fysieke run in de nabije toekomst weer mogelijk is.

Gaasperplascross

4e EDITIE

20 februari 2022

Inschrijven

Ik ga de uitdaging aan en schrijf me vandaag nog in

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Inschrijven

    Voorinschrijving

Via deze pagina kun je je voor inschrijven voor de verschillende onderdelen van de Gaasperplascross.

De voorinschrijving voor de Gaasperplascross sluit op woensdag 16 februari 2022 om 18:00 uur

Wil je als groep meedoen met de cross? Inschrijven van een groep via het inschrijfformulier is niet mogelijk. Stuur in plaats daarvan een bericht naar [email protected]. We maken dan samen de inschrijving en betaling in orde.

Na-inschrijving

Na 16 februari 18:00 uur kun je alleen nog na-inschrijven op de dag van de cross zelf. Na-inschrijving kan uitsluitend online via de inschrijflink bovenaan deze pagina. Na-inschrijving is open tot uiterlijk een half uur voor de eerste start van het programma. Je ontvangt direct een e-mail met je startnummer en instructies waar je deze kunt ophalen. Na-inschrijven is voor iedere afstand 2 euro duurder dan voorinschrijven.

Leden van AV Feniks

Leden van AV Feniks krijgen €1,00 korting op het tarief van de voorinschrijving. Houd bij voorinschrijving je inschrijvingsnummer van de atletiekunie bij de hand. Deze is te vinden op het pasje dat je van de atletiekunie hebt ontvangen.

 

Tarieven

AFSTAND VOORINSCHRIJVEN NA-INSCHRIJVEN
3300 m Trimloop €9,00 €11,00
5000 m Dames wedstrijd €12,00 €14,00
5000 m Trimloop €12,00 €14,00
8400 m Heren wedstrijd €12,00 €14,00
8400 m Trimloop €12,00 €14,00

Let op: Leden van AV Feniks krijgen €1,00 korting op het tarief van de voorinschrijving.

 

Startnummer

Bij de Gaasperplascross 2022 worden de tijden handmatig geregistreerd. Er zal geen tijd geregistreerd worden voor lopers die het startnummer niet zichtbaar op de borst dragen.

Het startnummer ligt op de wedstrijddag op volgorde van achternaam voor je klaar bij Gaasperplas Windsurfing.