UPDATE: Helaas hebben we als organisatie moeten besluiten de Gaasperplascross op zondag 20 februari af te gelasten. Door een trage besluitvorming vanuit de gemeente in het vergunning traject heeft de organisatie onvoldoende tijd gehad promotie te maken voor de cross en het organiseren ervan. Er is een te laag aantal ingeschreven deelnemers om de cross voor te kunnen organiseren. In afwijking van de gecommuniceerde voorwaarden, zullen we aan alle ingeschreven deelnemers het betaalde inschrijfgeld retourneren. We hopen uiteraard op betere tijden en hopen dat een fysieke run in de nabije toekomst weer mogelijk is.

Annuleren inschrijving

Het is mogelijk je inschrijving te annuleren. Hieraan zijn echter wel een aantal voorwaarden verbonden.

Voorwaarden annuleren inschrijving

  • Als je ingeschreven bent en je kunt onverhoopt toch niet deelnemen, kun je schriftelijk annuleren tot uiterlijk 26 januari. Als je uiterlijk 26 januari je inschrijving via het contacformulier intrekt, beschouwen we je inschrijving als niet gedaan en vindt er restitutie plaats. Voor de annulering brengen we wel € 2,00 administratiekosten in mindering op het inschrijfgeld. Als je na 26 januari annuleert, vindt geen restitutie plaats.
  • Indien de Gaasperplascross door overmacht op een laat tijdstip moet worden afgelast, zal geen restitutie van inschrijfgelden plaatsvinden.